Promocje
ASOA Gotowa Maseczka Do Twarzy – Czerwona Glinka 50 ml
ASOA Gotowa Maseczka Do Twarzy – Czerwona Glinka 50 ml

44,10 zł

Cena regularna: 49,00 zł

Najniższa cena: 49,00 zł
szt.
FEEDSKIN Red Syndrome Serum na naczynka 30 ml
FEEDSKIN Red Syndrome Serum na naczynka 30 ml

39,81 zł

Cena regularna: 49,00 zł

Najniższa cena: 9,81 zł
szt.
BIOLAVEN Dezodorant 50 ml
BIOLAVEN Dezodorant 50 ml

25,37 zł

Cena regularna: 30,00 zł

Najniższa cena: 30,00 zł
szt.
ALOESOVE Żel pod oczy nawilżający 15 ml
ALOESOVE Żel pod oczy nawilżający 15 ml

36,75 zł

Cena regularna: 49,00 zł

Najniższa cena: 9,81 zł
szt.
Catch A Tiger Żel Esencja Złuszczająco Rozjaśniająca 75 ml
Catch A Tiger Żel Esencja Złuszczająco Rozjaśniająca 75 ml

27,06 zł

Cena regularna: 33,00 zł

Najniższa cena: 33,00 zł
szt.
SYLVECO Wygładzający peeling do twarzy 75 ml
SYLVECO Wygładzający peeling do twarzy 75 ml

14,86 zł

Cena regularna: 31,00 zł

Najniższa cena: 19,10 zł
szt.
HOLIFY Żel pod prysznic Nawilżający 500 ml
HOLIFY Żel pod prysznic Nawilżający 500 ml

19,40 zł

Cena regularna: 23,00 zł

Najniższa cena: 18,40 zł
szt.
ASOA  Paletka Mystic Summer 12,3 g
ASOA Paletka Mystic Summer 12,3 g

134,10 zł

Cena regularna: 149,00 zł

Najniższa cena: 149,00 zł
szt.
SYLVECO Odżywcza pomadka z peelingiem
SYLVECO Odżywcza pomadka z peelingiem

7,80 zł

Cena regularna: 14,00 zł

Najniższa cena: 8,80 zł
szt.
VIANEK Rewitalizujący tonik do twarzy 150 ml
VIANEK Rewitalizujący tonik do twarzy 150 ml

14,46 zł

Cena regularna: 30,00 zł

Najniższa cena: 16,92 zł
szt.
ALOESOVE BLUE Krem odbudowujący do twarzy 50 ml
ALOESOVE BLUE Krem odbudowujący do twarzy 50 ml

42,30 zł

Cena regularna: 59,00 zł

Najniższa cena: 45,40 zł
szt.
VIANEK Nawilżający żel pod prysznic 300 ml
VIANEK Nawilżający żel pod prysznic 300 ml

17,40 zł

Cena regularna: 26,00 zł

Najniższa cena: 18,20 zł
szt.
SYLVECO Krem brzozowo-rokitnikowy z betuliną 50 ml
SYLVECO Krem brzozowo-rokitnikowy z betuliną 50 ml

33,70 zł

Cena regularna: 50,00 zł

Najniższa cena: 35,00 zł
szt.
SYLVECO Lekki krem brzozowy 50 ml
SYLVECO Lekki krem brzozowy 50 ml

32,20 zł

Cena regularna: 46,00 zł

Najniższa cena: 33,12 zł
ASOA Gotowa Maseczka Do Twarzy – Fioletowa Glinka 50 ml
ASOA Gotowa Maseczka Do Twarzy – Fioletowa Glinka 50 ml

44,10 zł

Cena regularna: 49,00 zł

Najniższa cena: 49,00 zł
szt.
SYLVECO Naturalna pasta do zębów 100 g
SYLVECO Naturalna pasta do zębów 100 g

15,98 zł

Cena regularna: 21,00 zł

Najniższa cena: 21,00 zł
szt.
VIANEK Przeciwłupieżowy szampon do włosów 300 ml
VIANEK Przeciwłupieżowy szampon do włosów 300 ml

23,10 zł

Cena regularna: 33,00 zł

Najniższa cena: 24,42 zł
szt.
SYLVECO Arnikowe mleczko oczyszczające 150 ml
SYLVECO Arnikowe mleczko oczyszczające 150 ml

19,60 zł

Cena regularna: 28,00 zł

Najniższa cena: 20,16 zł
szt.
Nacomi Olejek do pielęgnacji skórek – świeże ciasto z papają 15 ml
Nacomi Olejek do pielęgnacji skórek – świeże ciasto z papają 15 ml

9,78 zł

Cena regularna: 11,00 zł

Najniższa cena: 11,00 zł
szt.
IUNO Cosmetics Rozświetlacz Wegański 01 - Chłodny Beż z Różowymi Nutami 10 g
IUNO Cosmetics Rozświetlacz Wegański 01 - Chłodny Beż z Różowymi Nutami 10 g

62,10 zł

Cena regularna: 69,00 zł

Najniższa cena: 55,20 zł
szt.
VIANEK Intensywnie odżywczy krem do twarzy na noc 50 ml
VIANEK Intensywnie odżywczy krem do twarzy na noc 50 ml

17,72 zł

Cena regularna: 32,00 zł

Najniższa cena: 23,40 zł
szt.
DUETUS Serum regulujące 15 ml
DUETUS Serum regulujące 15 ml

23,85 zł

Cena regularna: 30,00 zł

Najniższa cena: 24,16 zł
szt.
VIANEK Nawilżający krem pod oczy 15 ml
VIANEK Nawilżający krem pod oczy 15 ml

28,70 zł

Cena regularna: 41,00 zł

Najniższa cena: 28,70 zł
szt.
peclavus® Balsam pod prysznic granat i drzewo sandałowe 200 ml
peclavus® Balsam pod prysznic granat i drzewo sandałowe 200 ml

49,00 zł

Cena regularna: 62,00 zł

Najniższa cena: 47,12 zł
szt.
VIANEK Przeciwzmarszczkowy eliksir do twarzy 30 ml
VIANEK Przeciwzmarszczkowy eliksir do twarzy 30 ml

23,29 zł

Cena regularna: 49,00 zł

Najniższa cena: 36,90 zł
szt.
IUNO Cosmetics puder 01 - Neutralny Porcelanowy 10 g
IUNO Cosmetics puder 01 - Neutralny Porcelanowy 10 g

53,10 zł

Cena regularna: 59,00 zł

Najniższa cena: 47,20 zł
szt.
SYLVECO Hibiskusowy tonik do twarzy 150 ml
SYLVECO Hibiskusowy tonik do twarzy 150 ml

18,90 zł

Cena regularna: 27,00 zł

Najniższa cena: 19,44 zł
szt.
VIANEK Łagodzący krem do twarzy na noc 50 ml
VIANEK Łagodzący krem do twarzy na noc 50 ml

34,50 zł

Cena regularna: 42,00 zł

Najniższa cena: 42,00 zł
szt.
IUNO Cosmetics Rozświetlacz Wegański 02 - Ciepły Szampański Beż 10 g
IUNO Cosmetics Rozświetlacz Wegański 02 - Ciepły Szampański Beż 10 g

62,10 zł

Cena regularna: 69,00 zł

Najniższa cena: 55,20 zł
szt.
SYLVECO Regenerujący krem do rąk 75 ml
SYLVECO Regenerujący krem do rąk 75 ml

17,50 zł

Cena regularna: 25,00 zł

Najniższa cena: 18,00 zł
szt.
SYLVECO Tymiankowy żel do twarzy 150 ml
SYLVECO Tymiankowy żel do twarzy 150 ml

18,90 zł

Cena regularna: 27,00 zł

Najniższa cena: 19,44 zł
szt.
ALOESOVE Serum do twarzy 30 ml
ALOESOVE Serum do twarzy 30 ml

34,51 zł

Cena regularna: 49,00 zł

Najniższa cena: 9,81 zł
szt.
Paleta do Konturowania IUNO Cosmetics 02: Szampański i Ciepły Róż 10 g
Paleta do Konturowania IUNO Cosmetics 02: Szampański i Ciepły Róż 10 g

71,10 zł

Cena regularna: 79,00 zł

Najniższa cena: 63,20 zł
szt.
Make Me Bio Punktowy Roller na Niedoskonałości 10 ml
Make Me Bio Punktowy Roller na Niedoskonałości 10 ml

54,50 zł

Cena regularna: 73,00 zł

Najniższa cena: 51,10 zł
szt.
OLEIQ Hydrolat nagietek 100 ml
OLEIQ Hydrolat nagietek 100 ml

27,39 zł

Cena regularna: 33,00 zł

Najniższa cena: 23,10 zł
szt.
SYLVECO Nagietkowa pianka myjąca 150 ml
SYLVECO Nagietkowa pianka myjąca 150 ml

20,60 zł

Cena regularna: 28,00 zł

Najniższa cena: 19,60 zł
szt.
HOLIFY  Wcierka do skóry głowy 135 ml
HOLIFY Wcierka do skóry głowy 135 ml

22,80 zł

Cena regularna: 26,00 zł

Najniższa cena: 26,00 zł
szt.
IUNO Cosmetics paleta cieni - 303 6 g
IUNO Cosmetics paleta cieni - 303 6 g

53,10 zł

Cena regularna: 59,00 zł

Najniższa cena: 47,20 zł
szt.
YOPE Szampon Hydrate Włosy Suche 300 ml
YOPE Szampon Hydrate Włosy Suche 300 ml

23,39 zł

Cena regularna: 32,49 zł

Najniższa cena: 24,37 zł
VIANEK Prebiotyczny szampon odbudowujący 300 ml
VIANEK Prebiotyczny szampon odbudowujący 300 ml

14,97 zł

Cena regularna: 19,90 zł

Najniższa cena: 13,93 zł
szt.
VIANEK Prebiotyczny żel pod prysznic nawilżający 400 ml
VIANEK Prebiotyczny żel pod prysznic nawilżający 400 ml

15,10 zł

Cena regularna: 19,90 zł

Najniższa cena: 14,97 zł
szt.
SYLVECO Nawilżający balsam na rozstępy 300 ml
SYLVECO Nawilżający balsam na rozstępy 300 ml

36,50 zł

Cena regularna: 45,00 zł

Najniższa cena: 31,50 zł
szt.
ALOESOVE Żelowa regeneracja do twarzy, ciała i włosów 250 ml
ALOESOVE Żelowa regeneracja do twarzy, ciała i włosów 250 ml

30,85 zł

Cena regularna: 39,00 zł

Najniższa cena: 29,25 zł
ASOA Krem pod Oczy – Marakuja 15 ml
ASOA Krem pod Oczy – Marakuja 15 ml

71,10 zł

Cena regularna: 79,00 zł

Najniższa cena: 79,00 zł
szt.
VIANEK Ujędrniający balsam do ciała 300 ml
VIANEK Ujędrniający balsam do ciała 300 ml

29,30 zł

Cena regularna: 39,00 zł

Najniższa cena: 27,30 zł
szt.
VIANEK Odżywczo-wygładzający peeling do ciała 265 g
VIANEK Odżywczo-wygładzający peeling do ciała 265 g

21,10 zł

Cena regularna: 27,00 zł

Najniższa cena: 18,90 zł
szt.
FEEDSKIN Acne Regulation Tonik złuszczający 100 ml
FEEDSKIN Acne Regulation Tonik złuszczający 100 ml

39,18 zł

Cena regularna: 49,00 zł

Najniższa cena: 49,00 zł
szt.
ALOESOVE BLUE Krem barierowy do twarzy i ciała 250 ml
ALOESOVE BLUE Krem barierowy do twarzy i ciała 250 ml

41,30 zł

Cena regularna: 59,00 zł

Najniższa cena: 47,20 zł
szt.
 Make Me Bio Garden Roses Woda różana 200 ml
Make Me Bio Garden Roses Woda różana 200 ml

33,00 zł

Cena regularna: 40,00 zł

Najniższa cena: 28,00 zł
YOPE Żel pod prysznic Rabarbar i Róża 400 ml
YOPE Żel pod prysznic Rabarbar i Róża 400 ml

18,09 zł

Cena regularna: 23,49 zł

Najniższa cena: 23,49 zł
Polityka prywatności

Polityka prywatności Sklepu Kosmetyczny Shop
https://www.kosmetycznyshop.pl
(„Sklep”)

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

JOLANTA TERESA BALANA, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod firmą SILCARB Jolanta Balana, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 6251675678, nr REGON 386993074, ul. Józefa Bema 16/5, 41-409 Mysłowice.

Jeśli chcesz skontaktować się z nami w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych, napisz do nas na adres e-mail: shop@kosmetycznyshop.pl.

TWOJE UPRAWNIENIA

Przysługuje Ci prawo żądania:

  • dostępu do Twoich danych osobowych, w tym uzyskania kopii Twoich danych (art. 15 RODO lub - jeśli ma to zastosowanie - art. 13 ust. 1 lit. f RODO),
  • ich sprostowania (art. 16 RODO),
  • usunięcia (art. 17 RODO),
  • ograniczenia przetwarzania (art. 18 RODO),
  • przeniesienia danych do innego administratora (art. 20 RODO).

A także prawo:

  • wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych:
    • z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją – wobec przetwarzania dotyczących Ciebie danych osobowych, opartego na art. 6 ust. 1 lit. f RODO (tj. na realizowanych przez nas prawnie uzasadnionych interesach), w tym profilowania (art. 21 ust. 1 RODO);
    • jeżeli dane osobowe są przetwarzane na potrzeby marketingu bezpośredniego, w tym profilowania, w zakresie, w jakim przetwarzanie jest związane z takim marketingiem bezpośrednim (art. 21 ust. 2 RODO).

Skontaktuj się z nami, jeśli chcesz skorzystać ze swoich praw. Sprzeciw w odniesieniu do wykorzystywania przez nas plików cookies (o których przeczytasz poniżej) możesz wyrazić zwłaszcza za pomocą odpowiednich ustawień przeglądarki.

Jeśli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

DANE OSOBOWE I PRYWATNOŚĆ

Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje na temat przetwarzania Twoich danych w zależności od podejmowanych przez Ciebie działań.

1. Złożenie zamówienia w Sklepie - cz. 1

W jakim celu?
realizacja Twojego zamówienia
Na jakiej podstawie?
umowa sprzedaży lub umowa o dostarczenie treści cyfrowych (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) obowiązek prawny, związany z rachunkowością, zobowiązujący nas do przetwarzania Twoich danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
Jak długo?
przez okres obowiązywania wyżej wymienionej umowy do momentu wygaśnięcia ciążącego na nas obowiązku prawnego, związanego z rachunkowością
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości złożenia zamówienia

2. Złożenie zamówienia w Sklepie - cz. 2

W jakim celu?
polepszenie jakości naszych usług dzięki opiniom wystawianym przez Użytkowników za pośrednictwem serwisu do badania satysfakcji
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu Twoich danych w celu prowadzenia badań Twojej satysfakcji z naszych usług (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
jeśli nie wyrazisz swojej opinii - przez czas wynoszący 30 dni od dokonania przez Ciebie zakupu lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania; jeśli natomiast wyrazisz swoją opinię - do momentu jej usunięcia lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie uwzględnimy Twojej opinii dotyczącej naszych usług w pracach nad ich dalszym rozwojem
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku

3. Założenie konta w Sklepie

W jakim celu?
realizacja umowy o świadczenie usługi prowadzenia konta w Sklepie
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usług (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
Jak długo?
przez okres obowiązywania wyżej wymienionej umowy
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości założenia konta i korzystania z jego funkcji, takich jak przeglądanie historii zamówień czy sprawdzenie statusu zamówienia

4. Nawiązanie z nami kontaktu (np. w celu zadania pytania)

W jakim celu?
obsługa Twoich zapytań lub zgłoszeń
Na jakiej podstawie?
umowa lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) – w przypadku gdy Twoje zapytanie lub zgłoszenie dotyczy umowy, której jesteśmy lub możemy być stroną nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu Twoich danych w celu prowadzenia z Tobą komunikacji (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) – jeżeli Twoje zapytanie lub zgłoszenie nie ma związku z umową
Jak długo?
przez czas trwania wiążącej nas umowy lub – jeśli umowa nie zostanie zawarta - do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji* do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji - lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziemy mieli możliwości udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie lub zgłoszenie
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku

5. Ustawienia przeglądarki lub inne zbliżone działanie zezwalające na prowadzenie działań marketingowych

W jakim celu?
marketing bezpośredni, polegający na wyświetlaniu spersonalizowanych reklam
(więcej na ten temat przeczytasz w sekcji „Profilowanie” i „Pliki cookies” Polityki prywatności)
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w podanym wyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do momentu wygaśnięcia ważności lub usunięcia przez Ciebie plików cookies, wykorzystywanych do celów marketingowych*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz otrzymywać sugestii produktów lub usług, którymi możesz być zainteresowany
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku

6. Ustawienia przeglądarki lub inne zbliżone działanie zezwalające na prowadzenie działań analitycznych

W jakim celu?
analiza sposobu korzystania i poruszania się przez Ciebie po stronie internetowej Sklepu, celem polepszenia jej funkcjonalności
(więcej na ten temat przeczytasz w sekcji „Działania analityczne” i „Pliki cookies” Polityki prywatności)
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w podanym wyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do momentu wygaśnięcia ważności lub usunięcia przez Ciebie plików cookies, wykorzystywanych do celów analitycznych*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie uwzględnimy sposobu korzystania i poruszania się przez Ciebie po stronie internetowej Sklepu w pracach nad jej rozwojem
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku

7. Wyrażenie przez Ciebie zgody na otrzymywanie od nas treści marketingowych (np. informacji o ofertach specjalnych)

W jakim celu?
wysyłka informacji marketingowych, zwłaszcza ofert specjalnych analiza efektywności wysłanych przez nas wiadomości, celem ustalenia ogólnych zasad dotyczących skutecznej wysyłki wiadomości w naszej działalności
(więcej na ten temat przeczytasz w sekcji „Działania analityczne” Polityki prywatności)
Na jakiej podstawie?
Twoja zgoda na nasze działania marketingowe (art. 6 ust. 1 lit. a RODO) nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w podanym wyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do momentu wycofania przez Ciebie zgody – pamiętaj, w każdej chwili możesz wycofać zgodę. Przetwarzanie danych do momentu cofnięcia przez Ciebie zgody pozostaje zgodne z prawem. do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz otrzymywać naszych materiałów marketingowych, w tym informacji o naszych ofertach specjalnych

8. Podjęcie działania lub zaniechanie mogące powodować powstanie roszczeń związanych ze Sklepem lub naszymi usługami

W jakim celu?
ustalenie, dochodzenie lub obrona ewentualnych roszczeń, związanych z zawartą umową lub świadczonymi usługami
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych osobowych we wskazanym powyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do upływu okresu przedawnienia roszczeń lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
brak możliwości ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku

PUBLIKOWANIE DANYCH

Jeśli zdecydujesz się na opublikowanie komentarza, jego treść oraz Twój podpis będą widoczne dla innych użytkowników Sklepu.

Nie ujawniamy innym użytkownikom Twojego adresu e-mail – chyba że sam to zrobisz.

PROFILOWANIE

W ramach Sklepu dokonujemy profilowania – w odniesieniu do Ciebie będzie to miało miejsce, jeśli zezwolisz na takie działania. Profilowanie to polega na automatycznej ocenie, jakimi produktami lub usługami możesz być zainteresowany, wykorzystując do tego informacje o wyświetlanych przez Ciebie treściach. Dzięki temu, reklamy produktów lub usług wyświetlane w ramach usług internetowych, z których korzystasz, będą bardziej dostosowane do Ciebie i Twoich potrzeb.

Profilowanie, którego dokonujemy, nie skutkuje podejmowaniem decyzji wywołujących wobec Ciebie skutki prawne lub wpływających na Ciebie w podobnie istotny sposób.

DZIAŁANIA ANALITYCZNE

W ramach strony internetowej Sklepu prowadzimy działania analityczne, mające na celu zwiększenie jej intuicyjności i przystępności – w odniesieniu do Ciebie będzie to miało miejsce, jeśli zezwolisz na takie działania. W ramach analizy będziemy brać pod uwagę sposób, w jaki poruszasz się po Sklepie – a więc np. to, ile czasu spędzasz na danej podstronie, czy w które miejsca w Sklepie klikasz. Dzięki temu podczas prac nad rozwojem Sklepu będziemy mogli zoptymalizować jego układ, wygląd oraz zamieszczane w nim treści, tak aby polepszyć jego funkcjonalność.

Ponadto, jeśli wyrazisz wolę otrzymywania od nas wiadomości marketingowych, możemy dokonywać analizy efektywności przeprowadzonej przez nas wysyłki. Przykładowo, możemy sprawdzić, czy i w jaki sposób wpłynęła ona na aktywność w naszym Sklepie. Takie działania pomogą nam ustalić ogólne zasady dotyczące wysyłki tego typu wiadomości w naszej działalności - np. w zakresie optymalnych godzin wysyłki czy sposobu formułowania skutecznych treści.

BEZPIECZEŃSTWO DANYCH

Przetwarzając Twoje dane osobowe stosujemy środki organizacyjne i techniczne zgodne z właściwymi przepisami prawa, w tym stosujemy szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL/TLS.

PLIKI COOKIES

Nasz Sklep, jak większość witryn internetowych, korzysta z tzw. plików cookies (ciasteczek). Pliki te:

  • są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu, itd.);
  • nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia.

W tym Sklepie ciasteczka wykorzystywane są w celach:

  • zapamiętywania Twojej sesji
  • statystycznych
  • marketingowych
  • udostępniania funkcji Sklepu

Aby dowiedzieć się, jak zarządzać plikami cookies, w tym jak wyłączyć ich obsługę w Twojej przeglądarce, możesz skorzystać z pliku pomocy Twojej przeglądarki. Z informacjami na ten temat możesz zapoznać się wciskając klawisz F1 w przeglądarce. Ponadto odpowiednie wskazówki znajdziesz na następujących podstronach, w zależności od przeglądarki, której używasz:

Poniżej znajdziesz informacje na temat funkcji przetwarzanych przez nas plików cookie oraz ich okresie ważności.

nazwa pliku cookie okres ważności pliku cookie funkcja pliku cookie
Sesja czas trwania sesji śledzenie ruchu w Sklepie w celach statystycznych

Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz:

  • usunąć pliki cookies,
  • blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości.

W takich przypadkach nie będziemy ich już dłużej przetwarzać.

USŁUGI ZEWNĘTRZNE / ODBIORCY DANYCH

Korzystamy z usług podmiotów zewnętrznych, które wspierają nas w prowadzeniu działalności. Powierzamy im do przetwarzania Twoje dane – podmioty te przetwarzają dane wyłącznie na nasze udokumentowane polecenie.

Poniżej znajdziesz listę odbiorców Twoich danych:

DZIAŁANIE ODBIORCY DANYCH PRZEKAZANIE DANYCH POZA UNIĘ EUROPEJSKĄ
każde działanie w związku ze Sklepem hostingodawca nie ma miejsca
osoby współpracujące z nami na podstawie umów cywilnoprawnych, wspierające naszą bieżącą działalność nie ma miejsca
dostawca oprogramowania do prowadzenia sprzedaży nie ma miejsca
przebywanie na stronie Sklepu z ustawieniami zezwalającymi na prowadzenie działań analitycznych podmiot umożliwiający działania analityczne na stronie nie ma miejsca
złożenie zamówienia w Sklepie dostawca płatności nie ma miejsca
podmiot dostarczający do Ciebie produkt – chyba że wybrałeś opcję odbioru osobistego nie ma miejsca
dostawca oprogramowania ułatwiającego prowadzenie działalności (np. oprogramowanie księgowe) nie ma miejsca
dostawca standardowego oprogramowania biurowego (w tym skrzynki poczty elektronicznej) nie ma miejsca
biuro rachunkowe nie ma miejsca
wzięcie udziału w badaniu satysfakcji z naszych usług lub produktów podmioty umożliwiające umieszczanie opinii o Sklepie lub produktach i ich porównywanie nie ma miejsca
nawiązanie z nami kontaktu (np. zadanie pytania) dostawca standardowego oprogramowania biurowego (w tym skrzynki poczty elektronicznej) nie ma miejsca
Kwestie sporne dotyczące reklamacji Fras Kolny Szczygieł Spółka Partnerska Adwokatów nie ma miejsca

A ponadto:

odpowiednie organy publiczne w zakresie, w jakim jesteśmy zobowiązani do udostępnienia im danych.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl